Buy Calming Chews Small Dogs In Us


Veel Mozilla- en Firefoxgebruikers kennen de kracht van userContent.css, buy calming chews small dogs in us het stylesheet dat je onder meer kunt gebruiken om advertenties te blokkeren, buy calming chews small dogs in us maar ook om bijvoorbeeld het standaard lettertype te vergroten als je aan de leesbril moet, buy calming chews small dogs in us of om onleesbare kleurencombinaties bij te verven. Wat ik nog niet wist, buy calming chews small dogs in us is dat dergelijke stijlregels in de developer builds van Firefox en Mozilla (1.8a3 en hoger) ook per site, buy calming chews small dogs in us en zelfs per URL in te stellen zijn. Om bijvoorbeeld de titels van alle postjes op deze site (en alleen op deze site) in het rood weer te geven, buy calming chews small dogs in us stopt u deze CSS in uw userContent.css:

@-moz-document domain(log.alamagordo.org) {
	h2 {
	     color: #f00 !important;
	}
}
Dat opent enorm veel mogelijkheden. Buy calming chews small dogs in us Je kunt zo bijvoorbeeld niet alleen advertenties zelf van pagina's verwijderen, buy calming chews small dogs in us maar ook de lege tabelcellen waar ze in stonden. Buy calming chews small dogs in us Tot nu toe kon dat niet, buy calming chews small dogs in us omdat er geen methode was om de tabellen van site www.example.com wél te weren, buy calming chews small dogs in us en die van www.example2.com niet. Buy calming chews small dogs in us De grote witte gaten midden in de content van menige krantenwebsite behoren straks dus tot het verleden. Ik vond elders op het web al een heel nuttig truukje om berichten in GMail weer te geven in een letter met een vaste breedte, buy calming chews small dogs in us in plaats van het (proportionele) standaardlettertype. Buy calming chews small dogs in us Daardoor is het eindelijk mogelijk getabuleerde code te mailen, buy calming chews small dogs in us zonder dat de leesbaarheid verloren gaat:
@-moz-document domain(gmail.google.com) {
	div.msg div.mb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
	textarea.tb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
}
Het schijnt de bedoeling te zijn dat Firefox 1.1 deze methode ondersteunt. Buy calming chews small dogs in us Tot die tijd werkt het alleen in recente testversies, buy calming chews small dogs in us en ontbreekt goede documentatie. Buy calming chews small dogs in us U vindt meer informatie in bug 238099 en dit bericht op een mailinglijst van het W3C.