Buy Cheap Skelaxin Online


Veel Mozilla- en Firefoxgebruikers kennen de kracht van userContent.css, buy cheap skelaxin online het stylesheet dat je onder meer kunt gebruiken om advertenties te blokkeren, buy cheap skelaxin online maar ook om bijvoorbeeld het standaard lettertype te vergroten als je aan de leesbril moet, buy cheap skelaxin online of om onleesbare kleurencombinaties bij te verven. Wat ik nog niet wist, buy cheap skelaxin online is dat dergelijke stijlregels in de developer builds van Firefox en Mozilla (1.8a3 en hoger) ook per site, buy cheap skelaxin online en zelfs per URL in te stellen zijn. Om bijvoorbeeld de titels van alle postjes op deze site (en alleen op deze site) in het rood weer te geven, buy cheap skelaxin online stopt u deze CSS in uw userContent.css:

@-moz-document domain(log.alamagordo.org) {
	h2 {
	     color: #f00 !important;
	}
}
Dat opent enorm veel mogelijkheden. Buy cheap skelaxin online Je kunt zo bijvoorbeeld niet alleen advertenties zelf van pagina's verwijderen, buy cheap skelaxin online maar ook de lege tabelcellen waar ze in stonden. Buy cheap skelaxin online Tot nu toe kon dat niet, buy cheap skelaxin online omdat er geen methode was om de tabellen van site www.example.com wél te weren, buy cheap skelaxin online en die van www.example2.com niet. Buy cheap skelaxin online De grote witte gaten midden in de content van menige krantenwebsite behoren straks dus tot het verleden. Ik vond elders op het web al een heel nuttig truukje om berichten in GMail weer te geven in een letter met een vaste breedte, buy cheap skelaxin online in plaats van het (proportionele) standaardlettertype. Buy cheap skelaxin online Daardoor is het eindelijk mogelijk getabuleerde code te mailen, buy cheap skelaxin online zonder dat de leesbaarheid verloren gaat:
@-moz-document domain(gmail.google.com) {
	div.msg div.mb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
	textarea.tb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
}
Het schijnt de bedoeling te zijn dat Firefox 1.1 deze methode ondersteunt. Buy cheap skelaxin online Tot die tijd werkt het alleen in recente testversies, buy cheap skelaxin online en ontbreekt goede documentatie. Buy cheap skelaxin online U vindt meer informatie in bug 238099 en dit bericht op een mailinglijst van het W3C.