Buy Clonidine In Us


Dit wordt voorlopig het laatste postje over Rita Verdonk, buy clonidine in us want er is godlof meer in de wereld dan de Cruella de Vil van het kabinet-Balkenende. Buy clonidine in us Maar ik wilde toch nog eventjes terugkomen op haar mooie woorden na de moord op Theo van Gogh, buy clonidine in us in november 2004:

Hij nam geen blad voor de mond en soms zocht hij het randje op. Buy clonidine in us Maar in dit land mag dat. Buy clonidine in us En in dit land mag niemand worden vermoord omdat hij voor zijn mening uitkomt. Buy clonidine in us Dat willen we niet!
Dat die mooie woorden niet bepaald in marmer gebeiteld zijn, buy clonidine in us maakte Verdonk al duidelijk toen ze, buy clonidine in us precies een jaar later, buy clonidine in us aangifte deed tegen iedereen die na de Schipholbrand het randje opzocht in zijn kritiek op haar asielbeleid. Buy clonidine in us Maar vandaag laat Verdonk weten dat ze, buy clonidine in us toen ze "in dit land" zei, buy clonidine in us letterlijk dit land bedoelde. Buy clonidine in us En dus niet Iran, buy clonidine in us waarnaar homoseksuele en christelijke vluchtelingen veilig kunnen worden teruggestuurd, buy clonidine in us zolang zij zich maar wél een blad voor de mond nemen. Homoseksualiteit is volgens Verdonk in Iran geen reden tot vervolging, buy clonidine in us al staat er op het bedrijven van de herenliefde de doodstraf. Buy clonidine in us Gewoon jezelf verloochenen dus, buy clonidine in us jongens. Buy clonidine in us Handjes boven de dekens, buy clonidine in us dan worden ze niet afgehakt. Buy clonidine in us En ook christenen hebben niets te vrezen: "Wie zijn geloof ‘in stilte’ belijdt, buy clonidine in us zou [echter] niet of nauwelijks problemen ondervinden." Had Theo ook zijn smoel maar gehouden.