Buy Discount Zoloft Online


Veel Mozilla- en Firefoxgebruikers kennen de kracht van userContent.css, buy discount zoloft online het stylesheet dat je onder meer kunt gebruiken om advertenties te blokkeren, buy discount zoloft online maar ook om bijvoorbeeld het standaard lettertype te vergroten als je aan de leesbril moet, buy discount zoloft online of om onleesbare kleurencombinaties bij te verven. Wat ik nog niet wist, buy discount zoloft online is dat dergelijke stijlregels in de developer builds van Firefox en Mozilla (1.8a3 en hoger) ook per site, buy discount zoloft online en zelfs per URL in te stellen zijn. Om bijvoorbeeld de titels van alle postjes op deze site (en alleen op deze site) in het rood weer te geven, buy discount zoloft online stopt u deze CSS in uw userContent.css:

@-moz-document domain(log.alamagordo.org) {
	h2 {
	     color: #f00 !important;
	}
}
Dat opent enorm veel mogelijkheden. Buy discount zoloft online Je kunt zo bijvoorbeeld niet alleen advertenties zelf van pagina's verwijderen, buy discount zoloft online maar ook de lege tabelcellen waar ze in stonden. Buy discount zoloft online Tot nu toe kon dat niet, buy discount zoloft online omdat er geen methode was om de tabellen van site www.example.com wél te weren, buy discount zoloft online en die van www.example2.com niet. Buy discount zoloft online De grote witte gaten midden in de content van menige krantenwebsite behoren straks dus tot het verleden. Ik vond elders op het web al een heel nuttig truukje om berichten in GMail weer te geven in een letter met een vaste breedte, buy discount zoloft online in plaats van het (proportionele) standaardlettertype. Buy discount zoloft online Daardoor is het eindelijk mogelijk getabuleerde code te mailen, buy discount zoloft online zonder dat de leesbaarheid verloren gaat:
@-moz-document domain(gmail.google.com) {
	div.msg div.mb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
	textarea.tb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
}
Het schijnt de bedoeling te zijn dat Firefox 1.1 deze methode ondersteunt. Buy discount zoloft online Tot die tijd werkt het alleen in recente testversies, buy discount zoloft online en ontbreekt goede documentatie. Buy discount zoloft online U vindt meer informatie in bug 238099 en dit bericht op een mailinglijst van het W3C.