Buy Tagamet


itunesscrsht140.pngApple-topman Steve Jobs mag tegen DRM zijn, buy tagamet ondertussen zit zijn muziekwinkel iTunes er nog altijd tjokvol mee. Buy tagamet Jammer genoeg is het bedrijf er kennelijk nog altijd niet in geslaagd om andere grote labels dan EMI te overtuigen om die kopieerbeveiliging te laten vallen. Buy tagamet Niet voor iTunes althans, buy tagamet want elders op het web is vrijwel alles zonder onzinnige beperkingen verkrijgbaar, buy tagamet ook legaal. Buy tagamet Maar doorgaans zijn die winkels dan weer niet toegankelijk voor klanten buiten de VS. Als muziekliefhebber zit je er mooi mee, buy tagamet zeker als enkele van je favoriete artiesten iets exclusiefs voor iTunes blijken te hebben gemaakt, buy tagamet dat dus alleen met 'FairPlay' (oh ironie!) te krijgen is. Buy tagamet Zoals de Live EP van (The) Arcade Fire en David Bowie (2005), buy tagamet waarvan de opbrengst ten goede kwam aan de slachtoffers van de orkaan Katrina.

Hondenpoep

Ik heb 'm toch maar aangeschaft (iTuneslink!) en voelde me daarna een beetje vies. Buy tagamet Tot dusverre kocht ik uitsluitend muziek uit het assortiment van iTunes Plus, buy tagamet de veel te langzaam groeiende afdeling met muziek die je na eerlijke betaling wél naar eigen inzicht en behoefte kunt afspelen (dus ook onder Linux, buy tagamet of op alle zeven computers in je huis). Nu was het alsof ik in de hondenpoep gestapt was. Buy tagamet Mijn brandschone muziekcollectie bezoedeld met dat vermaledijde DRM. Buy tagamet Bel een priester! Laat het wijwater aanrukken! Drijf uit, buy tagamet die demonen! Ik kende natuurlijk de aloude burn-rip-re-encode-truc, buy tagamet maar ik had geen lege cd's bij de hand, buy tagamet dus dat was geen optie. Father Merrin kwam in de vorm van Google. Buy tagamet Het eerste resultaat, buy tagamet Hymn, buy tagamet bood geen soelaas. Buy tagamet Daar hadden de advocaten van Apple al aangeklopt, buy tagamet en de software was niet meer te krijgen. Buy tagamet Jammer, buy tagamet want Hymn verwijderde de sloten op je muziek zonder de geluidskwaliteit aan te tasten.

iMovie

Het tweede resultaat bracht me verder. Buy tagamet Steve Jobs blijkt me nota bene zelf het instrument ter hand gesteld te hebben om mijn eerlijk gekochte muziek uit zijn klemmende vingers te bevrijden. Buy tagamet Je kunt je muziek - ook beveiligde iTunes-nummers - namelijk gebruiken als soundtrack bij een filmproject in iMovie HD. Buy tagamet En die soundtrack kun je vervolgens - DRM-vrij - weer importeren in iTunes en desgewenst converteren naar AAC of MP3. De volledige uitleg staat hier, buy tagamet en het werkt ook met Tiger. Buy tagamet Bedankt, buy tagamet Steve! P.S. Net als branden, buy tagamet rippen en opnieuw importeren, buy tagamet leidt ook deze route helaas tot verlies van geluidskwaliteit. Buy tagamet Geen nummer wordt er immers beter van om steeds verder gecomprimeerd te worden. Buy tagamet Behalve misschien het oeuvre van James Blunt. P.P.S. Fabchannel heeft in zijn archief het complete concert dat The Arcade Fire in 2005 gaf in De Melkweg (zie onder). Buy tagamet Het misschien nog wel betere vervolg in de HMH (2007) ontbreekt helaas, buy tagamet maar gelukkig was ik daar wél bij.