Buy Touch Up Kit Cod


Veel Mozilla- en Firefoxgebruikers kennen de kracht van userContent.css, buy touch up kit cod het stylesheet dat je onder meer kunt gebruiken om advertenties te blokkeren, buy touch up kit cod maar ook om bijvoorbeeld het standaard lettertype te vergroten als je aan de leesbril moet, buy touch up kit cod of om onleesbare kleurencombinaties bij te verven. Wat ik nog niet wist, buy touch up kit cod is dat dergelijke stijlregels in de developer builds van Firefox en Mozilla (1.8a3 en hoger) ook per site, buy touch up kit cod en zelfs per URL in te stellen zijn. Om bijvoorbeeld de titels van alle postjes op deze site (en alleen op deze site) in het rood weer te geven, buy touch up kit cod stopt u deze CSS in uw userContent.css:

@-moz-document domain(log.alamagordo.org) {
	h2 {
	     color: #f00 !important;
	}
}
Dat opent enorm veel mogelijkheden. Buy touch up kit cod Je kunt zo bijvoorbeeld niet alleen advertenties zelf van pagina's verwijderen, buy touch up kit cod maar ook de lege tabelcellen waar ze in stonden. Buy touch up kit cod Tot nu toe kon dat niet, buy touch up kit cod omdat er geen methode was om de tabellen van site www.example.com wél te weren, buy touch up kit cod en die van www.example2.com niet. Buy touch up kit cod De grote witte gaten midden in de content van menige krantenwebsite behoren straks dus tot het verleden. Ik vond elders op het web al een heel nuttig truukje om berichten in GMail weer te geven in een letter met een vaste breedte, buy touch up kit cod in plaats van het (proportionele) standaardlettertype. Buy touch up kit cod Daardoor is het eindelijk mogelijk getabuleerde code te mailen, buy touch up kit cod zonder dat de leesbaarheid verloren gaat:
@-moz-document domain(gmail.google.com) {
	div.msg div.mb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
	textarea.tb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
}
Het schijnt de bedoeling te zijn dat Firefox 1.1 deze methode ondersteunt. Buy touch up kit cod Tot die tijd werkt het alleen in recente testversies, buy touch up kit cod en ontbreekt goede documentatie. Buy touch up kit cod U vindt meer informatie in bug 238099 en dit bericht op een mailinglijst van het W3C.