Flomaxtra


Dit wordt voorlopig het laatste postje over Rita Verdonk, flomaxtra want er is godlof meer in de wereld dan de Cruella de Vil van het kabinet-Balkenende. Flomaxtra Maar ik wilde toch nog eventjes terugkomen op haar mooie woorden na de moord op Theo van Gogh, flomaxtra in november 2004:

Hij nam geen blad voor de mond en soms zocht hij het randje op. Flomaxtra Maar in dit land mag dat. Flomaxtra En in dit land mag niemand worden vermoord omdat hij voor zijn mening uitkomt. Flomaxtra Dat willen we niet!
Dat die mooie woorden niet bepaald in marmer gebeiteld zijn, flomaxtra maakte Verdonk al duidelijk toen ze, flomaxtra precies een jaar later, flomaxtra aangifte deed tegen iedereen die na de Schipholbrand het randje opzocht in zijn kritiek op haar asielbeleid. Flomaxtra Maar vandaag laat Verdonk weten dat ze, flomaxtra toen ze "in dit land" zei, flomaxtra letterlijk dit land bedoelde. Flomaxtra En dus niet Iran, flomaxtra waarnaar homoseksuele en christelijke vluchtelingen veilig kunnen worden teruggestuurd, flomaxtra zolang zij zich maar wél een blad voor de mond nemen. Homoseksualiteit is volgens Verdonk in Iran geen reden tot vervolging, flomaxtra al staat er op het bedrijven van de herenliefde de doodstraf. Flomaxtra Gewoon jezelf verloochenen dus, flomaxtra jongens. Flomaxtra Handjes boven de dekens, flomaxtra dan worden ze niet afgehakt. Flomaxtra En ook christenen hebben niets te vrezen: "Wie zijn geloof ‘in stilte’ belijdt, flomaxtra zou [echter] niet of nauwelijks problemen ondervinden." Had Theo ook zijn smoel maar gehouden.