Order Topamax Online

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 145 user reviews.

Veel Mozilla- en Firefoxgebruikers kennen de kracht van userContent.css, order topamax online het stylesheet dat je onder meer kunt gebruiken om advertenties te blokkeren, order topamax online maar ook om bijvoorbeeld het standaard lettertype te vergroten als je aan de leesbril moet, order topamax online of om onleesbare kleurencombinaties bij te verven. Wat ik nog niet wist, order topamax online is dat dergelijke stijlregels in de developer builds van Firefox en Mozilla (1.8a3 en hoger) ook per site, order topamax online en zelfs per URL in te stellen zijn. Om bijvoorbeeld de titels van alle postjes op deze site (en alleen op deze site) in het rood weer te geven, order topamax online stopt u deze CSS in uw userContent.css:

@-moz-document domain(log.alamagordo.org) {
	h2 {
	     color: #f00 !important;
	}
}
Dat opent enorm veel mogelijkheden. Order topamax online Je kunt zo bijvoorbeeld niet alleen advertenties zelf van pagina's verwijderen, order topamax online maar ook de lege tabelcellen waar ze in stonden. Order topamax online Tot nu toe kon dat niet, order topamax online omdat er geen methode was om de tabellen van site www.example.com wél te weren, order topamax online en die van www.example2.com niet. Order topamax online De grote witte gaten midden in de content van menige krantenwebsite behoren straks dus tot het verleden. Ik vond elders op het web al een heel nuttig truukje om berichten in GMail weer te geven in een letter met een vaste breedte, order topamax online in plaats van het (proportionele) standaardlettertype. Order topamax online Daardoor is het eindelijk mogelijk getabuleerde code te mailen, order topamax online zonder dat de leesbaarheid verloren gaat:
@-moz-document domain(gmail.google.com) {
	div.msg div.mb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
	textarea.tb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
}
Het schijnt de bedoeling te zijn dat Firefox 1.1 deze methode ondersteunt. Order topamax online Tot die tijd werkt het alleen in recente testversies, order topamax online en ontbreekt goede documentatie. Order topamax online U vindt meer informatie in bug 238099 en dit bericht op een mailinglijst van het W3C.