Vein Support In Canada


Veel Mozilla- en Firefoxgebruikers kennen de kracht van userContent.css, vein support in canada het stylesheet dat je onder meer kunt gebruiken om advertenties te blokkeren, vein support in canada maar ook om bijvoorbeeld het standaard lettertype te vergroten als je aan de leesbril moet, vein support in canada of om onleesbare kleurencombinaties bij te verven. Wat ik nog niet wist, vein support in canada is dat dergelijke stijlregels in de developer builds van Firefox en Mozilla (1.8a3 en hoger) ook per site, vein support in canada en zelfs per URL in te stellen zijn. Om bijvoorbeeld de titels van alle postjes op deze site (en alleen op deze site) in het rood weer te geven, vein support in canada stopt u deze CSS in uw userContent.css:

@-moz-document domain(log.alamagordo.org) {
	h2 {
	     color: #f00 !important;
	}
}
Dat opent enorm veel mogelijkheden. Vein support in canada Je kunt zo bijvoorbeeld niet alleen advertenties zelf van pagina's verwijderen, vein support in canada maar ook de lege tabelcellen waar ze in stonden. Vein support in canada Tot nu toe kon dat niet, vein support in canada omdat er geen methode was om de tabellen van site www.example.com wél te weren, vein support in canada en die van www.example2.com niet. Vein support in canada De grote witte gaten midden in de content van menige krantenwebsite behoren straks dus tot het verleden. Ik vond elders op het web al een heel nuttig truukje om berichten in GMail weer te geven in een letter met een vaste breedte, vein support in canada in plaats van het (proportionele) standaardlettertype. Vein support in canada Daardoor is het eindelijk mogelijk getabuleerde code te mailen, vein support in canada zonder dat de leesbaarheid verloren gaat:
@-moz-document domain(gmail.google.com) {
	div.msg div.mb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
	textarea.tb {
		    font-family: monospace !important;
		    font-size: 12px !important;
	}
}
Het schijnt de bedoeling te zijn dat Firefox 1.1 deze methode ondersteunt. Vein support in canada Tot die tijd werkt het alleen in recente testversies, vein support in canada en ontbreekt goede documentatie. Vein support in canada U vindt meer informatie in bug 238099 en dit bericht op een mailinglijst van het W3C.